24 Nisan 2014 Perşembe



- Villa kiralamak isteyen kişiden sabit telefon numarası isteyerek kişinin verdiği numaranın kiralama yapacağınız beldeye ait olup olmadığını kontrol edin.

- Kiralık villa ilanında kullanılan resmi tıklayıp sürükleyerek daha önce açmış olduğunuz google images sayfasındaki arama çubuğuna bırakın. Böylece resmin başka bir ilanda başka bir şehir/ilçedeki villaya ait olup olmadığını bulabilirsiniz.

- Villa kiralamak istediğiniz firmanın vergi dairesine kayıtlı olup olmadığını kontrol edin.

- Kiralama fiyatı gerçek olamayacak kadar düşük ise şüphelenmeye başlayabilirsiniz.

- Bütün kira bedelini isteyen kişi ve kurumlardan uzak durun.

- Bütün tatil yörelerinde kiralık villası bulunan kişi ve kurumlardan uzak durun.

- Daha önce tanıdığınız kişilerin kiraladığı yerleri tercih etmenizde her zaman fayda bulunmaktadır.

- Ödemeyi mail order kredi kartı ile yapmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Bankalar mail order yöntemi ile kredi kartı tahsilatı yapma yetkisini sadece çok güvendikleri firmalara vermekte ve güveni suistimal durumunda ağır yaptırımlar uygulamaktadırlar.

Villa kiralamak mı istiyorsunuz? Google'a  "kiralık villa" yazarak arama sonuçlarındaki sitelerde bululanan villa ilanlarını inceleyebilirsiniz. Ancak yukarıdaki uyarılar doğrultusunda kiralayacağınız villayı seçmeyi unutmayın. Ayrıca www.yazlikvillam.com.tr sitesindeki ilanları da inceleyerek size uygun olan villayı kiralayabilirsiniz. Kiralık villa fiyatları ve kiralama şartları ile ilgili detaylı bilgiyi bulabileceğiniz sitede ödeme seçeneklerini de inceleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder