22 Nisan 2014 Salı




Öncelikle belirtmeliyim, henüz güncellemeyi birebir yüklemedim ama birazdan umuyorum ki yükleyeceğim ve hatta buna dair bir video çekeceğim. Kısacası, bizi takip etmeye devam edin!
Sony SW2 çıktığından beri desteğini esirgemiyor. Bugüne kadar bir kaç güncelleme ile ciddi yenilikler getirildi ve şimdi de yine pek çok şey güncellendi. Sürüm numarası 1.0.B.4.152/1.0.A.4.11 olan bu güncelleme temelde şunları getiriyor:
  • 6 Yeni arka plan
  • Çift tıklama ile uyandırma (inceleyenler bilir, aslında saat zaten her daim aktif ve ekran açık, sadece arka aydınlatmayı açmak asıl noktası)
  • Gömülü halde bir hesap makinesi
  • Watch Face düzenlemek ve kendi Watch Face'lerimizi yaratmak (Widget desteği ile birlikte)
  • Uygulamaları direk saat üzerinden yönetebilmek
Aynı zamanda bir kaç tane ilintili uygulama da güncellendi, örnek olarak Hava Durumu eklentisi artık Watch Face ekranında widget usulü çalışabiliyor. Bunun gibi bazı ayrıntılar bulunmakta, açıkçası lafı çok uzun tutmadan kendimde de güncellemeyi yapabilmeyi diliyorum. Şimdi bir kaç ekran görüntüsü de koyalım:

Daha fazlası, çok yakında...

Kaynak konusunda ise belirtmem lazım, resimlerde hazıra kondum gördüğünüz gibi, XperiaBlog her daim :) Umarım güncellemeyi yaparsam kendi resimlerimi çekerim. Tabi asıl mesele:
http://blogs.sonymobile.com/2014/04/22/smartwatch-2-400-apps-new-styles-and-new-features/

0 yorum:

Yorum Gönder