24 Nisan 2014 Perşembe


Sony'nin özel olarak anlaştığı Garmin firması bir süre önce duyurduğu navigasyon uygulamasını 10 Nisan itibariyle Play Store üzerinden sundu. Xperia kullanıcılarına özel olarak 30 gün ücretsiz kullanılabilen uygulama bir çok yönden saati navigasyon konusunda ön plana çıkarıyor.
cd
c
d
Öncelikle belirtmeliyiz ki uygulama telefonun GPS'ini kullanmakta. Zaten işlemler SmartWatch 2 için telefonda yapılmakta ve saat bir nevi kontrol ve görüntüleme cihazı gibi değerlendirilmekte. Rotayı telefonda hesaplattıktan sonraki kısımda (yani gideceğiniz yeri belirledikten sonra) saat üzerinden harita da görüntülenebilmekte. Menü butonuyla da tekrar hesaplama ve yaklaştırma gibi seçenekler kullanılmakta.
Tabii bu yazdıklarımız daha çok Play Store üzerinde belirtilenler. Tam anlamıyla uygulamayı deneyemedik ama yakın zamanda deneyip bir de video çekebiliriz. Dışarıdaki gök gürlemesi olmasa belki de şu saatte SmartWatch 2 ye kurup yürüyüş bile yapabilirdik sizin için ama başka zamana :) Bizi takip etmeye devam edin...
Uygulamayı yüklemek için ise Google Play Store

Aynı zamanda TheWebTurk

Kaynak: XperiaBlog

0 yorum:

Yorum Gönder